fbpx

DESPRE NOI – EURO JOBS

MISIUNE • VIZIUNE • VALORI

Indiferent daca ai calificare sau nu, noi te calificam!

Puteți alege să vă dezvoltați profesional alături de lectorii noștri iar la finalul cursului veți primi o diplomă acreditată de MMFPS și MECTS – recunoscută internațional în toate țările care fac parte din Uniunea Europeană

CURSURI DE CALIFICARE SI EVALUARI DE COMPETENTE

Atunci cand doresti sa te angajezi undeva esti intrebat de calificarile pe care le ai. In principiu toata lumea stie ca pentru a dovedi ca ai o anumita calificare trebuie sa ai o diploma care sa ateste acest lucru, dar mult mai putina lume stie exact care sunt conditiile legale pentru a obtine o diploma si ce trebuie sa faci concret pentru a te califica intr-o meserie.

Va garantam ca o sa dobanditi cele mai bune cunostinte si o DIPLOMA recunoscuta in totata EUROPA!
FORMARE PROFESIONALA

Conceptul de calificare este strans legat de cel de FORMARE PROFESIONALA. CALIFICAREA, respectiv recalificarea, reprezinta pregatirea si formarea profesionala care conduce la dobandirea unui ansamblu de competente profesionale care permit unei persoane sa desfasoare activitati specifice uneia sau mai multor ocupatii.

Venim în întâmpinarea tuturor nevoilor dvs. profesionale fie că doriți să vă acreditați într-un domeniu pe care deja îl cunoașteți sau doriți pur și simplu să vă dezvoltați noi competențe profesionale.

Don't miss out!
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
Invalid email address
Incearcă Newsletter-ul Euro Jobs, dacă nu îți place te poți dezabona oricând.
5% Discount
Fără premiu
Data viitoare
Necâștigător
10% Discount
CURS GRATIS!
Fără premiu
Data viitoare
Necâștigător
25% Discount
Fără premiu
50% Discount
Încearcă-ți șansa și câștigă un premiu!
Completează cu adresa ta de email și ai șansa să câștigi un curs gratis sau o reducere substanțială!
×

Scrie-ne pe WhatsApp!

Apasă click pe unul din Reprezentanți Euro Jobs de mai jos pentru a intra pe Chat prin WhatsApp sau trimite-ne un Email la office@euro-jobs.org

×